O recenzie minunată vine de pe site-ul Din dragoste pentru cărți. Mulțumesc, Ioana!
Stelian Munteanu este personajul masculin principal, îndrăgostitul, un bărbat pasionat de literatură și fotografie, poate puțin naiv și așa cum îi place lui să spună „banal”. El este cel care aleargă după o iubire pierdută din cauza orgoliului bărbătesc. Merge până în „pânzele albe” pentru a o găsi pe Sofia, femeia pe care a așteptat-o atâta timp. El este personajul care trebuie să învețe să accepte oamenii din viața lui și sentimentele pe care aceștia i le vor oferi.
Recomand această lectură tuturor. E o carte ce vă va ajuta și pe voi să vă depășiți condiția din universul literar. Nu citi doar YA! Ai auzit de multe ori asta, dar nu ai știut de unde să începi. „Somalia, mon amour” îți aruncă „colacul” și-ți lărgește orizonturile. Citește! 5/5 steluțe cu mii de mulțumiri autorului!
Somalia, Mon Amour (editia a II-a) – Bogdan Hrib & Sofia Matei
Editura Tritonic, 2016
Colectia: Thriller & Mystery
ISBN: 978-606-749-159-3
Format: 13×20 cm, 354 pag
Aparitie: 2016, Noiembrie
Fantomele unui trecut indepartat reapar in zilele noastre. Pirateria, desueta ocupatie in secolul 21, loveste coastele Somaliei. Nave sechestrate si marinari romani luati ostatici. Sofia Matei are misiunea de a elibera cetatenii romani. Dar Sofia il cunoaste pe Stelian si intre ei se naste o relatie.
In timp ce forte navale si aeriene internationale incearca sa stavileasca valul de acte pirateresti, interese economice si politice genereaza noi conflicte. Vechile retele de informatii se intersecteaza cu cele noi, de dupa caderea comunismului. Sofia este rapita si tradata. Stelian Munteanu este impins sa intervina. Mihail Sergheevici Puskin pare ca stapaneste jocul. Locotenent-comandorul Jason Donovan viseaza ca flota multinationala e un fel de cavalerie a vestului salbatic. Pentru cine lucreaza profesorul? Mai traieste Jean-Baptiste? Old-boys se regrupeaza, clanurile somaleze se pregatesc de lupta.
Iubiri si dezamagiri, intrigi si rapiri, operatiuni secrete si confruntari militare, pe fundalul unei Africi sarace si exotice, o Africa a intereselor economice, a razboaielor religioase, a triburilor si a Kalasnikovului…
Lasă un răspuns